G.E Robinson Reserve Update - January 2020

4 months ago

The pavilion upgrade at G.E Robinson Reserve is on track to be completed in early March with the en-tous-cas tennis courts now available for use.

The facility will include male and female change rooms, accessible amenities, a large community room and an upgraded kitchen.

Environmentally Sustainable Design features include storage for 8,000 litres of rainwater to be used for the irrigation of the en-tous-cas tennis courts, a 5,000 litres above ground rainwater tank for the flushing of toilets and the installation of solar panels on the roof.

The expanded pavilion will provide upgraded facilities for Club and Community use whilst maintaining heritage elements of the original building.

More information will be available regarding community bookings shortly.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link